Loading...

 

Velkommen til Dóttir-Fys!

 

Vigdis profilbillede

 

Mit navn er Vigdis Akselsdottir, og jeg er en dedikeret fysioterapeut med en passion for at hjælpe mennesker med at leve smertefrie og aktive liv.

 

Min rejse ind i verdenen af fysioterapi begyndte med en baggrund som social- og sundhedsassistent, hvor jeg oplevede glæden ved at støtte og hjælpe andre. Min nysgerrighed på kroppens funktioner førte mig til at uddanne mig som fysioterapeut ved Københavns Professionshøjskole i 2021.

 

Jeg tror på, at hver klient er unik, og derfor tilpasser jeg min behandling og rehabilitering til dine individuelle ønsker og behov. Mit fokus er altid på dig, og jeg arbejder både manuelt og gennem træning for at opnå de bedste resultater.

 

Udover min grundlæggende uddannelse har jeg investeret tid og energi i at udvide mine kompetencer gennem efteruddannelser og kurser. Jeg har blandt andet specialiseret mig inden for urologisk, gynækologisk og obstetrisk fysioterapi, hvor jeg hjælper både mænd, kvinder og børn med problematikker i og omkring bækkenregionen samt smerter i underlivet. Derudover er jeg videreuddannet inden for Fertilitetsfremmende Fysioterapi, genoptræning til gravide samt efterfødselstjek.

 

Min særlige interesse ligger inden for manuel terapi og komplekse smerteproblematikker, herunder også sportsskader. Jeg stræber altid efter at forstå årsagen bag dine smerter for at kunne tilbyde den mest effektive behandling.

 

For mig handler det ikke kun om at lindre smerter, men også om at forbedre din livskvalitet. Jeg er her for at støtte dig på din rejse mod et smertefrit og aktivt liv.

 

Jeg ser frem til at møde dig og hjælpe dig med at opnå dine mål!

 

Book en tid nu