Loading...

 

Behandlingstyper

 

Jeg tilbyder en bred vifte af behandlinger, som hjælper dig med at genoprette funktion og velvære, så du kan leve et aktivt og smertefrit liv.

Hvis du har spørgsmål til mine behandlingstyper eller din situation, er du meget velkommen til at kontakte mig, så vi sammen kan finde den rette behandling til dig.

 

Fysioterapi

Gennem fysioterapeutisk behandling arbejder jeg med kroppens muskler, led, knogler og nervesystem, både ved manuel behandling samt gennem træningsøvelser.

Jeg behandler en bred vifte af lidelser og gener med fysioterapeutisk behandling:

Sports- og arbejdsskader

Slidgigt

Senelidelser

Ledproblematikker

Gener efter operation

Rygproblemer

Genoptræning efter sygdom eller operation

Hypermobilitet

Kroniske smerter

Muskel- og ledsmerter

Desuden er jeg efterudannet i behandling af bækkenbund og underlivsproblemer, herunder inkontinens, nedsynkning og prolaps i underlivet, samt bækkensmerter og overspændt bækkenbund. Jeg tilbyder derudover også fertilitetsfremmende fysioterapi.

Hos mig kan du også få efterfødselstjek, hvor jeg undersøger delte mavemuskler, bækkenbundens funktion og andre gener i kroppen efter fødsel, herunder efter kejsersnit.

 

Book nu

 

Massage

Ved massage bliver muskler og bindevæv behandlet manuelt og kan benyttes alene eller som supplement til fysioterapeutiske behandling.

Jeg tilbyder forskellige former for massage, herunder sportsmassage, dybdegående massage og thai massage. Disse teknikker kan være effektive til at løsne spændinger, forbedre blodcirkulationen og reducere smerte.

 

Sports- og dybdegående massage

Formålet med dybdegående- og sportsmassage er at hjælpe kroppen til at udskille affaldsstoffer samt tilføje nyt frisk ilt og næringsrigt blod, hvilket kan give en hurtigere restitution af trætte muskler. Her benytter jeg hænder, albuer samt forskellige redskaber og instrumenter, f.eks. massagerulle, gua sha, scraping, cupping og triggerpunktbehandling for at komme dybt ned i vævet. Denne form for massage kan være nyttigt for dig, som træner hårdt, eller for dig som har et meget monotont arbejde.

 

Thai Yoga massage

Thai yoga Massage kombinere akupressur, indiske ayurvediske principper og yogastillinger. Thai massage er en alsidig massageteknik, der arbejder med alle kroppens dele, herunder muskler, led og bindevæv. Teknikken udføres i et roligt og rytmisk tempo.  

 

Book nu

 

 

Tilkøb

Du kan tilkøbe både laser-, cupping- og ultralydsbehandling, som er særligt velegnede til behandling af inflammationsproblematikker og akutte skader. 

Når du booker tid, skal du blot notere i kommentarfeltet, hvis du ønsker at blive behandlet med et eller flere af tilkøbene.

Behandling med tilkøb koster 150 kr. ekstra.